< Back to the Waldorf Buzz Newsletter

As we look to the upcoming school year, we are re-imagining our campus to make increased use of our beautiful outdoor space. The final phase of our multi-year Quad project, led with love by Anita Brewer-Siljeholm, has commenced with a commemorative ceremony and ribbon cutting (see photos below).

Our front entrance will become more functional and an even more beautiful: bluestone patios, cozy sitting spaces, solar-panel-lit canopies, outdoor ovens, nooks for covered outdoor classes, picnic tables, and lush four-season gardens. We are forever grateful to Anita for her vision and leadership to bring such natural beauty — and usefulness — right up to our front steps. What an incredible benefit for our returning students, faculty, and staff.

A few additional things to note are that the project:

  • will benefit the school, the faculty/staff, and our community as a great addition to our beautiful campus
  • will help with outdoor learning/classrooms, which will be vital in the coming school year
  • will increase EC play areas and facilitate the grades’ outdoor learning blocks
  • has the potential to serve as cafe and hangout area for parents after drop off (seasonal)

 

< Back to the Waldorf Buzz Newsletter